domingo, 21 de diciembre de 2008

Paakaupungin sumussa




Delhiin saapuminen ei ollutkaan niin suuri kulttuurishokki kuin olimme pelanneet - oikeastaan Javin uusi hiusleikkaus sai suuremman jarkytyksen aikaiseksi Helsingin lentokentalla.. Paikallinen ajotyylikin on lahinna tuottanut vain hilpeytta. Olemme riksatakseillu ympari seka vanhaa etta uutta kaupunkia auringon yrittaessa paistaa saastepilven takaa. Huonoksi tuuriksemme vaan vanhan kaupungin nahtavyydet olivat suljettuina jonkun suuren Bollywoodtahden hyvantekevaisyyslenkkeilyn takia. Emme kuitenkaan jaaneet paikallisten taikka tv-toimittajien jalkoihin kun naytamme olevan pieni nahtavyys itsekin, koristamme jos jokusenkin kotialbumia piakkoin :) Huomenna heratys aamukuudelta ja nokka kohti lentokenttaa ja Varanasia. Arrividerci!

3 comentarios:

  1. pistäkäähän kuvia näkyville jos pystytte! etenkin javin tukasta ;) onko ollu kuuma? kylmä? täällä melekosta räntäsadetta.. millanen oli delhin lentokenttä?? x)

    ResponderEliminar
  2. No nyt saatiin kuviakin lisattya! Ja Javin tukkaki taitaa nakya jossain kuvissa :) Hieno se on! Yolla palelee, paivalla aurinko paistaa, mutta varsinaisesti ei kuuma.. kiitos paksulle saastepilvelle!

    ResponderEliminar
  3. Delhin lentokentta oli ihan ok.. eikait siella mitaan ihmeellista ollut? :)

    ResponderEliminar